• Marco Colson geslaagd voor 6de Dan Judo
  Op zaterdag 10 oktober heeft onze trainer Marco Colson in Wijk bij Duurstede zijn examen voor de 6de Dan Judo mogen afleggen. Na een pittig examen en met behulp van zijn uke’s mogen wij met trots vermelden dat Marco met vlag en wimpel is geslaagd. Marco: namens heel Hei-Sei-Do Sport willen wij je feliciteren met deze geweldige prestatie! 🥋💪

 

 • Activiteiten starten op vanaf 1 juli 2020!
  Afgelopen woensdag hebben wij te horen gekregen dat we na een lange periode van afwachten onze trainingen vanaf 1 juli weer mogen voortzetten! Op donderdag 2 juli starten we met de lessen in Swalmen voor alle groepen. Op vrijdag 3 juli starten we met de lessen in Kerkrade voor alle groepen. Uiteraard houden wij rekening met de hygiëneregels vanuit het RIVM en vragen wij jullie te letten op het volgende: handen worden gewassen en gedesinfecteerd bij binnenkomst, houd 1,5 meter afstand (met uitzondering van de les) en bij klachten zoals verhoudheid/hoesten/niezen/koorts word je geacht thuis te blijven en je te laten testen. Wij verheugen ons om jullie weer allemaal te mogen verwelkomen! 🥋💪

 

 • Clinic van topjudoka Frank de Wit
  Op vrijdag 8 februari vindt er op onze locatie in Swalmen van 19.00 uur tot 21.00 uur een clinic plaats van topjudoka Frank de Wit. Deze clinic wordt georganiseerd in samenwerking met Nihon Sport Nederland en Adidas Judo. Iedereen is van harte uitgenodigd om te kijken en wij wensen alle deelnemers veel succes en plezier!

 

 • Succesvol toernooi in Maastricht
  Op zondag 27 januari jl. hebben 22 judoka’s meegedaan met het Regenboogtoernooi in Maastricht. Het was een succesvolle dag en hebben veel prijzen in de wacht gesleept. In totaal zijn vijf 1e plaatsen gevallen, zes 2e plaatsen, zes 3e plaatsen, vier 4e plaatsen en één 5e plaats. Wij wensen iedereen van harte proficiat voor dit geweldige resultaat!

 

 • Regenboogtoernooi in Maastricht
  Op zondag 27 januari organiseert judoclub Maastricht een judotoernooi voor de jeugd. In totaal gaan er 24 judoka’s uit zowel Swalmen als Kerkrade deelnemen. Wij wensen iedereen veel succes!

 

 • Papa- en mamadag in Swalmen
  Op donderdag 7 februari organiseert Hei-Sei-Do een speciale papa- en mamadag. Op deze manier kunnen de ouders ook kennis maken met de sport. De lessen vinden plaats van 17.00 tot 18.00 (groep 1) en van 18.00 tot 19.15 (groep 2). In groep 3 zal er een reguliere les plaatsvinden. Wij wensen alle ouders en kinderen alvast veel plezier!

 

 • Thomas en Jelle geslaagd voor 1e dan
  Op zondag 25 november jl. hebben Thomas de Wit en Jelle Aerts examen gedaan voor hun 1e dan judo. Ze zijn beide geslaagd dankzij hun harde trainen, maar ook dankzij hun uke’s Marloes Ruijters en Juul Janssen. Een mooie prestatie waar we als vereniging bijzonder trots op zijn! Wij wensen hen van harte proficiat!

 

 • Marloes, Suraya, Xavier en Leon geslaagd voor 1e dan
  Op zondag 26 november jl. hebben Marloes Ruijters, Suraya Peters en Xavier Pellaers examen gedaan voor hun 1e dan judo en Leon Simons voor zijn 1e dan jiujitsu. Ze zijn allemaal geslaagd dankzij hun harde trainen, maar ook met behulp van hun uke’s Tom Kamphuis, Juul Janssen en Thomas de Wit! Een mooie prestatie waar we als vereniging bijzonder trots op zijn! Wij wensen hen van harte proficiat!

 

 • Juul Janssen en Tom Kamphuis geslaagd voor 2e dan judo
  Op zondag 18 juni jl. hebben Juul Janssen en Tom Kamphuis hun examen voor hun 2e dan judo afgelegd. Ze moesten allebei een zwaar examen van 40 minuten afleggen, maar dit hebben ze met succes weten te doen. Beiden zijn geslaagd! Wij wensen Juul en Tom van harte proficiat met deze geweldige prestatie!

 

 • Bart Weling Limburgs Kampioen
  Op zondag 12 maart jl. is Bart Weling tijdens de Limburgse Kampioenschappen judo 1e geworden! Goed gedaan Bart! Van harte gefeliciteerd met deze top prestatie!
  limburgse kampioenschappen

 

 • Chris Janssen geslaagd voor 3e dan judo
  Op zondag 27 november jl. heeft Chris Janssen zijn examen voor de 3e dan judo afgelegd. Nadat hij de afgelopen tijd vele judoka’s heeft ondersteund met het behalen van een dan graad, was het nu zijn beurt om zelf weer een stap hogerop te komen. Chris heeft een mooi examen laten zien en is geslaagd! Dit alles had hij niet kunnen doen zonder zijn uke’s Kenny Verlinden en Tom Kamphuis en uiteraard ook niet zonder begeleiding van onze trainer Marco Colson! Wij zijn enorm trots op Chris en wensen hem namens alle leden van Hei-Sei-Do Sport van harte proficiat met deze mooie graad!

 

 • Kyu examens 2016
  De kyu examens in Kerkrade vinden plaats op zaterdag 9 juli. De kyu examens in Swalmen moeten we wegens omstandigheden verzetten naar donderdag 21 juli (i.p.v. 14 juli).

 

 • Geslaagden 1e dan judo en jiu jitsu
  Op zondag 12 jl. vonden de dan examens plaats in het District Limburg. Hier hebben een aantal judoka’s en een jiu jitsuka van Hei-Sei-Do Sport aan deelgenomen. Manon Savelkouls, Juul Janssen, Kyle Smeets en Leon Simons zijn geslaagd voor de 1e dan (zwarte band) judo. Alle judoka’s hebben een mooi examen laten zien. Juul Janssen is met zijn 15 jaar een van de jongste zwarte band dragers in Limburg en heeft daarnaast een van de mooiste examens van de dag laten zien. Aeron Verberne heeft een geweldige prestatie neergezet door cum laude te slagen voor zijn 1e dan jiu jitsu. Wij feliciteren alle geslaagden met deze mooie resultaten! Tevens bedanken we iedereen die deze mensen hebben geholpen bij het klaarstomen voor de examens! Als vereniging zijn we er trots op zoveel danhouders binnen de vereniging te hebben.

 

 • Bart Weling 1e plaats
  Bart Weling heeft deelgenomen aan het Thuringer Messe Cup toernooi in Erfurt en daar de 1e plaats behaald. Een bijzonder mooie prestatie! Wij wensen Bart van harte proficiat!

 

 • Heuvelland Jeugd Judotoernooi
  Op zondag 17 april werd door JC Kano uit Houthem het Heuvelland Jeugd Judotoernooi georganiseerd. Een grote groep judoka’s van Hei-Sei-Do heeft hieraan deelgenomen. Thimo Driessen en Finn Eggels hebben de 1e plaats behaald. Amber Driessen, Ryan Jongen en Isa van der Helm hebben een mooie 2e plaats behaald. De 3e plaats was voor Noa Sengers, Tara America, Myrthe Baets, Thijs Fredericks, Jace America en Dani Goovaerts. Lenn Rutten, Silvan Knarren, Bo Gregor en Dylan Lomas hebben de 4e plaats behaald. Darijan Coralic, Juul Sevens, Daan Fredericks en Destiny Ostiana gingen met de 5e plaats naar huis. Wij wensen onze judoka’s van harte proficiat!

 

 • Stage Jiu-Jitsu, Tai-Jitsu HK-Ryu, Ninjutsu 24-04-2016
  Hei-Sei-Do Sport Kerkrade organiseert onder leiding van Ulrich Rusina een stage Jiu-Jitsu, Tai-Jitsu HK-Ryu en Ninjutsu. Ulrich is trainer bij “Kampfsport und Selbstverteidigungs-Verein Ninja Übach-Palenberg” in Duitsland en in het bezit van de 6de Dan Jiu-Jitsu, 7de Dan Tai-Jitsu HK-Ryu, 5de Dan Ninjutsu en 2de Dan Kobudo / Hanbo Jutsu. Hij zal diverse aspecten van verdediging met een stok demonstreren die dan door de deelnemers uitgevoerd kunnen worden. De stage zal plaatsvinden in de dojo van Hei-Sei-Do Sport, Berenbosweg 1B, 6464 XZ in Kerkrade op zondag 24 april van 10.00 uur tot 12.00 uur. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 20 personen deelnemen.

 

 • 13e Regenboog Judotoernooi
  Op zondag 17 januari werd door Judokan Maastricht het 13e Regenboog judotoernooi georganiseerd. Een behoorlijk aantal judoka’s van Hei-Sei-Do Sport hebben hieraan deelgenomen en mooie resultaten behaald. Myrte Baets, Juul Seevens, Finn Eggels en Lars Janssen werden 1e. Randy Dielemans, Daan Frederiks en Thimo Driessen behaalden de 2e plaats. Anne Gommans, Tara America, Brian Driessen, Thijs Frederiks, Isa v/d Helm, Luna Driessen, Axel Goovaerts en Dani Goovaerts wisten een 3e plaats in de wacht te slepen. Noa Sengers, Sam Driessen, Ilya Sezen, Lenn Rutten, Norah Clumpkens, Anouk Mahr en Jace America behaalden de 4e plaats en Dylan Lomas de 5e plaats. Sebastian Kraft was helaas geblesseerd en kon niet deelnemen aan het toernooi. Wij wensen onze judoka’s van harte proficiat!

 

 • Budodag 2015 en boek Kime no kata door Marco Colson
  Op zondag 13 december jl. heeft in de Jo Gerrishal in Roermond de Budodag 2015 plaatsgevonden. Van Hei-Sei-Do Sports hebben Xavier Pellaers, Thomas de Wit, Bram van de Kelft en Juul Jansen deelgenomen aan deze dag. Tijdens deze budodag werd er aandacht besteed aan de diverse disciplines binnen de JBN. Er werden o.a. stages verzorgd voor zowel judoka’s, jiujitsuka’s als aikidoka’s. Daarnaast is er uitgebreid aandacht besteed aan het Kime no kata. Dat laatste was vooral een bijzonder moment voor onze trainer Marco Colson die tijdens deze dag zijn eigen boek heeft mogen presenteren over het Kime no kata. Marco, van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat namens de hele vereniging! Dit boek is een aanrader voor alle judoka’s en voor € 22,50 te bestellen bij Marco of tijdens onze trainingen.

  boekkimenokata

 

 • Jacqueline en Karel Langen Beginners Judo-toernooi 2015
  Op zondag 18 oktober jl. heeft het Jacqueline en Karel Langen Beginners Judo-toernooi plaatsgevonden in de aula van B.C. Broekhin Swalmen. Het was weer een geslaagd toernooi. Dat door o.a. meer dan 100 judoka’s die enorm hun best hebben gedaan en allemaal in de prijzen zijn gevallen. We kunnen weer terugkijken op een geweldige dag. Ook onze eigen judoka’s hebben hier heel mooi gepresteerd. 1e plaats: Myrthe Baets, Thimo Driessen en Isa van den Helm. 2e plaats: Ilana Eggels, Finn Eggels, Anouk Mahr, Ryan Jongen, Niki Telgenkamp en Luna Driessen. 3e plaats: Amber Driessen, Bryan Driessen, Makenzie Peeters, Noa Sengers, Lenn Fusers, Randy Dielemans, Destiny Ostiana, Nora Clumpkens, Juul Seevens, Sten van de Goor en Lars Janssen. 4e plaats: Janna Lankes, Daan Frederiks, Thijs Frederiks, Niek Marsman, Milan Hilkens, Job Payayam, Mohamedi Kouly, Dylan Lomas, Mika Claassen, Femke Tummers, Vivian Bosch, Yannick Brouns. 5e plaats: Jitse Nederlof, Anne Gommans, Chanoa Stals, Lenn Rutten en Tom Tummers. Wij wensen alle judoka’s van harte proficiat. Tevens bedanken we alle vrijwilligers, B.C. Broekhin Swalmen en de sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt. Tot de volgende keer!

 

 • We zijn weer volop bezig
  De vakanties zijn voorbij en de vakantiekilo’s worden er weer vanaf getraind! De informatie op de website is bijgewerkt met alle actuele datums etc.

  foto 1 foto 3

 

 • Stage Jiu-Jitsu, Tai-Jitsu HK-Ryu, Ninjutsu 31-10-2015
  Hei-Sei-Do Sport Kerkrade organiseert onder leiding van Ulrich Rusina een stage Jiu-Jitsu, Tai-Jitsu HK-Ryu en Ninjutsu. Ulrich is trainer bij “Kampfsport und Selbstverteidigungs-Verein Ninja Übach-Palenberg” in Duitsland en in het bezit van de 6de Dan Jiu-Jitsu, 7de Dan Tai-Jitsu HK-Ryu, 5de Dan Ninjutsu en 2de Dan Kobudo / Hanbo Jutsu. Hij zal diverse aspecten van verdediging met een stok demonstreren die dan door de deelnemers uitgevoerd kunnen worden. De stage zal plaatsvinden in de dojo van Hei-Sei-Do Sport, Berenbosweg 1B, 6464 XZ in Kerkrade op zaterdag 31 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 20 personen deelnemen.

 

 • De trainingen gaan weer van start
  De zomervakantie zit er weer bijna op en dat betekent dat de trainingen weer gaan beginnen. De eerste training in Kerkrade zal plaatsvinden op dinsdag 1 september aanstaande. In Swalmen beginnen we weer op donderdag 3 september. We hopen jullie weer allemaal te mogen begroeten en kijken uit naar een sportief nieuw judoseizoen!

 

 • Meivakantie en Hemelvaartsdag
  De meivakantie is dit jaar van 27 april t/m 10 mei. In deze 2 weken vinden er geen trainingen plaats. Op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 15 mei vinden er ook geen trainingen plaats.

 

 • 12e Regenboog Judotoernooi
  Op zondag 11 januari werd door Judokan Maastricht het 12e Regenboog judotoernooi georganiseerd. Enkele judoka’s van Hei-Sei-Do Sport hebben hieraan deelgenomen en mooie resultaten behaald. Thijs Frederiks werd 1e. Len Rutten behaalde de 2e plaats. Broer en zus Joey en Ilana Eggels wisten beide een 3e plaats in de wacht te slepen. Noa Sengers en Finn Eggels behaalden de 4e plaats en Deborah van Est de 5e plaats. Wij wensen onze judoka’s van harte proficiat!

 

 • Kenny Verlinden geslaagd voor 3e dan judo
  Op zondag 30 november jl. heeft Kenny Verlinden zich door een pittig examen weten te slaan en daarmee de 3e dan behaald! Een geweldige prestatie, waar we als vereniging erg trots op mogen zijn! Wij wensen Kenny van harte proficiat met dit mooie resultaat!

  kenny3edan

 

 • Sinterklaas bedankt!
  Op donderdag 27 november jl. werden de kinderen van Hei-Sei-Do Swalmen verrast met een bezoek van onze Goedheiligman en zijn Pieten. Er werd veel gestrooid met pepernoten en gezongen. Daarnaast kreeg Sinterklaas een snelcursus judo van de kinderen. Wij willen Sinterklaas en zijn Pieten langs deze weg hartelijk bedanken voor het bezoek en wensen hem veel succes op 5 december! Graag tot volgend jaar!
  sinterklaas2014

 

 • Leon Simons geslaagd voor cursus Dojo Assistent
  Leon Simons is geslaagd voor de cursus Dojo Assistent! Leon zal zich bezighouden met het assisteren van de betreffende leraar in Kerkrade. Wij wensen Leon veel plezier met het assisteren!

 

 • Kyu examens Swalmen juni 2014
  Op donderdagavond 26 juni jl. hebben de judoka’s van Hei-Sei-Do Swalmen examens afgelegd voor het behalen van een hogere kyu graad. Dit jaar waren er erg veel kandidaten en met trots kunnen we melden dat iedereen geslaagd is! Na afloop van het examen ontving iedere judoka een examen en een nieuwe band of slip. Daarna werden de judoka’s gefeliciteerd door de ouders, broers en zussen en zelfs opa’s en oma’s. Wij willen alle geslaagden langs deze weg nogmaals hartelijk feliciteren! Daarnaast bedanken wij iedereen die heeft meegeholpen tijdens de examens voor de inzet! Wij zien alle judoka’s graag terug op de trainingen van donderdagavond 3 juli aanstaande.

 

 • Tom Kamphuis en Mike Claassen geslaagd voor 1e dan judo
  Eindelijk! Na lang trainen zijn Tom Kamphuis en Mike Claassen op zaterdag 21 juni geslaagd voor de 1e dan judo! Onder deskundige begeleiding van de trainers Marco Colson en Chris Janssen hebben zij maandenlang het Go-No-Sen-No-Kata getraind en het hele programma voor de 1e dan. Dat heeft geresulteerd in een mooi examen en uiteindelijk in de lang begeerde 1e dan en daarbij horende zwarte band! Wij wensen Mike en Tom van harte proficiat met dit mooie resultaat!
  miketom

 

 • Manon Savelkouls geslaagd voor cursus Dojo Assistent
  Hoera! We hebben er een assistent bij in de dojo. Manon Savelkouls is geslaagd voor de cusrsus Dojo Assistent. De opleiding Dojo Assistent is bedoeld voor al diegenen die zich in de eigen vereniging/ sportschool willen bezighouden met het assisteren van de betreffende leraar bij diens lessen en trainingen en andere activiteiten van de vereniging/sportschool. Wij wensen Manon veel plezier met het assisteren!

 

 • Jacqueline en Karel Langen Beginners Judo-toernooi 2014
  Op zondag 18 mei jl. heeft het Jacqueline en Karel Langen Beginners Judo-toernooi plaatsgevonden in de aula van B.C. Broekhin Swalmen. Met meer dan 100 deelnemende judoka’s kunnen we terugkijken op een geweldige dag. Onze eigen judoka’s hebben hier heel wat prijzen in de wacht weten te slepen. 1e plaats: Juliette Teeuwen, Finn Eggels, Noa Senger, Geroni Gorissen, Britney Eijkmans en Sebastiaan Kraft. 2e plaats: Mohamedi Kouly, Fay Mom, Kim Teeuwen, Ritchy van de Weijer, Deborah van Est, Lars Janssen, Sten van de Goor, Thimo Driessen en Anne Gommans. 3e plaats: Destiny Ostiana, Beau Gregor, Sem Beckers, Mitchel van de Weijer, Axel Goovaerts, Chyanna Corsano, Nima Fernandez, Luna Driessen, Juul Sevens, Amber Driessen, Vivian Bosch en Rinor Haijzen. 4e plaats: Dani Goovaerts, Ryan Jongen, Joey Eggels, Deborah Coenen, Daan Frederichs, Thijs Frederichs en Quin Dingemans. 5e plaats: Holey Beurskens, Tristan Beurskens, Nick Schreurs, Nikki Telgenkamp en Alija Florent.Wij bedanken alle vrijwilligers, B.C. Broekhin Swalmen en de sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt en kijken nu alweer uit naar het volgend jaar!Foto’s deel 1
  Foto’s deel 2

 

 • Datum en tijd technische training mei gewijzigd
  De technische training van mei zal plaatsvinden op zaterdag 31 mei van 09.30 uur tot 11.30 uur i.p.v. op zaterdag 10 mei.

 

 • Hoera! Een dochter!
  Op vrijdag 4 april hebben Rick en Amy Beulen een dochter gekregen, genaamd Fenne! Fenne is geboren om 21.37 uur. Ze woog bij geboorte 1880 gram en was 44 cm lang. Het is een pittige dame, dus wie weet belooft dat nog wat voor de toekomst!

 

 • Heuvelland Jeugd Judotoernooi
  Op zondag 30 maart werd door JC Kano uit Houthem het Heuvelland Jeugd Judotoernooi georganiseerd. Enkele judoka’s van Hei-Sei-Do hebben hieraan deelgenomen. Sten van den Goor, Lars Janssen, Tristan Beurskens en Finn Eggels hebben goed hun best gedaan en hiermee mooie prijzen in de wacht gesleept. Tristan eindigde op de 3e plaats. Finn eindigde op een mooie 2e plaats. Sten en Lars wisten de 1e plaats te halen door 4 keer een ippon te scoren! Wij wensen onze judoka’s van harte proficiat!

  foto 1 foto 3
  foto 4
 • Seppe Erdkamp geslaagd voor 1e dan judo
  Op zaterdag 7 december is Seppe Erdkamp geslaagd voor de 1e dan judo. Met een mooi examen heeft hij het go-no-sen, tachi-waza en ne-waza laten zien. Wij wensen Seppe van harte proficiat!

 

 • Geen trainingen op 5 en 6 december
  I.v.m. pakjesavond en Sinterklaas, zullen er geen trainingen plaatsvinden in zowel Kerkrade als Swalmen op donderdag 5 december en vrijdag 6 December.

 

 • Wijziging trainingstijden technische trainingen
  De tijden van de technische trainingen zijn gewijzigd. Technische trainingen zullen voortaan van 10:00 uur tot 12:00 uur plaatsvinden. Daarnaast zijn er enkele datums gewijzigd. De technische trainingen zullen worden verzorgd door Marco Colson (5e dan judo) in de dojo van Hei-Sei-Do Sport in Kerkrade.

 

 • Hei-Sei-Do Sport maakt doorstart
  In juli hebben we helaas afscheid moeten nemen van Meester Karel Langen. Na een periode van verwerking heeft Chris Janssen ervoor gezorgd dat Hei-Sei-Do Sport een doorstart kan doormaken. Dit was de wens van Meester Karel. Chris heeft de club van Meester Karel overgenomen en ervoor gezorgd dat zowel de judo-, jiujitsu- als aikidotrainingen ook in het nieuwe seizoen gewoon plaats kunnen vinden. Dit met gediplomeerde trainers in Kerkrade en Swalmen. Wij bedanken iedereen die zich heeft ingezet voor de doorstart en wensen Chris en alle betrokkenen veel succes en sportplezier!
  IMG_4833

 

 • Dhr. Karel Langen overleden

  dhrlangen karellangen

  Met groot verdriet moeten we u mededelen dat Dhr. Karel Langen op 74-jarige leeftijd is komen te overlijden op 14 juli 2013.Meer dan 40 jaar was Dhr. Langen (6de dan judo, 6de dan jiu-jitsu, 1ste dan Aikido) het gezicht van Hei-Sei-Do Sport en heeft menig leerling het judo, jiu-jitsu en aikido bijgebracht. Wij zullen onze Sensei erg missen en wensen Mevr. Langen, overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 

 • Chris Janssen en Kenny Verlinden geslaagd voor Judoleraar A
  Op Zondag 2 juni jl. hebben Chris Janssen en Kenny Verlinden na een lange intensieve cursus met succes hun examen voor Judoleraar A afgelegd. Dat betekent dat Hei-Sei-Do Sport er 2 gediplomeerde Senseis bij heeft, waar we enorm blij mee zijn. Wij willen Chris en Kenny van harte feliciteren met het slagen voor hun Judoleraar A examen en willen de judoka’s bedanken die vrijwillig hebben deelgenomen aan de examenles!
  cursuschriskenny